Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

A KingFusion üzemeltetője, NKM Borház Korlátolt Felelősségű Társaság által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon magyar állampolgár, természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos). A Játékból ki vannak zárva a Szervező, NKM Borház Korlátolt Felelősségű Társaság közeli hozzátartozói.

A Játékban való részvételhez szükséges a KingFusion által https://www.facebook.com/rendelesKingFusion/ oldalon posztolt játékfelhívás(ok)ra és közzétett játékkérdés(ek)re releváns válaszadás (továbbiakban: Pályázat).

A Játékban való részvétel a jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játék 2018. december 10–én (hétfő) 20:00 órakor indul, és 2018. december 20-án (szerdán) 18:00 óráig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje: a napi játék közzétételét követő nap 18:00 óráig.

Egy Játékos bejegyzésenként több Pályázatot küldhet be, több kérdésre is válaszolhat, és a Játék helyes megfejtői közül a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékosokat. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

 

A Játék nyereménye:

Napi játékoknál nyertesenként 1, azaz egy darab fél literes smoothie. Kiszállítás/átvétel december 21-én, a lent megadott szállítási területekre.

A nyertes két íz közül választhat:

  • Esőerdő (Ananász, narancs, mangó, chiamag)
  • Bíbor folyó (Szeder, alma, cékla, lenmag)

Szervező összesen 10 db napi játékot indít, így 10 db napi nyertest sorsol ki a játék ideje alatt.

Az összes, azaz mind a 10 kérdésre helyesen válaszoló játékosok között a Szervező 1, azaz egy fődíjat sorsol ki. A fődíj egy borkostoló a Hilltop Borhotel és Étteremben 1 fő részére.

 

Sorsolás, közzététel és a nyeremény átvétele:

A nyeremény sorsolására számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Facebook posztok hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 1 napon belül.

A nyereményt a nyertes átruházhatja, ám erről tájékoztatnia kell a Szervezőt.

A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására a napi játékok esetében december 21-én, a fődíj esetében legkésőbb a sorsolást követő 3 hónapon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való felhasználása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény felhasználásának lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

A nyeremény szállítását szervező csak a weboldalán is feltüntetett szállítási területekre biztosítja: Almásfüzitő, Baj, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kocs, Komárom, Környe, Naszály, Neszmély, Süttő, Szomód, Tata, Tatabánya, Vértesszőlős

A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges felmerülő költségek (pl. a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

 

Ez a promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

 

Neszmély, 2018.10.17.